info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro udnævnt som den “Bedste FX Mægler” for endnu et år i træk

13. november 2018, London. Online mægler FxPro har tilføjet en endnu mere prestigefyldt title til dets trofæskab, som anerkender og belønner virksomhedens udbredte indsats. For sjette år i træk, er FxPro blevet anerkendt som den ´Bedste Mægler 2018´ af Shares Awards.

Gennem de sidste år, har FxPro holdt deres øjne på bolden og har derfor set en merkant vækst I både dets service portefølje og i deres geografiske fodaftryk. Mens de opbygger en global profil, har fxPro været på forkanten med at promenere transparenthed og retfærdighed på tværs af forex markedet. Al den indsats er blevet anerkendt og beundret af industrien, hvilket på det sidste har puttet FxPro i første position.

På trods af alt dette, er virksomheden altid ivrig efter mere og har fremhævet at 2019 vil blive et stort år for dem.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser