info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Opmuntrer Til Større Transparenthed indenfor FX Industrien, Som Et Resultat Af Gennemsnitlige Daglige Handler På 104% YoY

2. marts 2015, London. I et bud på at opmuntrer til større transparenthed indenfor detail FX industrien, er FxPro glade for at kunne meddele dets seneste afvigelses statistikker for Februar måned:

  • Positive = 53.8%
  • Som Salgstilbud = 29.8%
  • Negative = 16.4%

Dette er en vigtig statistik for detail kunder, da det viser i hvilke forhold handler blev handlet , enten for eller imod dem. Den for nylige øgning af volatilitet har gjort afvigelser endnu mere vigtige, så jo bedre transparenthed i forhold til disse statistikker, jo bedre informeret kan en kunde være om hvor retfærdigt de er blevet behandlet af deres mægler. Punkt FX er et OTC (Over disken) produkt, i modsætning til at blive handlet på veksling, derfor kan kunder opleve at handler bliver udført til en anden pris end den vist på tidspunktet, hvilket bliver henvist til som afvigelse/udskridning.

'Hos FxPro forstår vi vigtigheden af at putte vores kunder først, hvilket er grunden til at vi ønsker at være på forkant med promoveringen af retfærdighed og transparenthed. Gennem vores automatiserede Ingen Skrivebordshåndtering handelsmiljø, bakket op af et Negativ Saldobeskyttelsespolitik, er vi stolte af at være en pålidelig mægler for mange kunder globalt. Vi opmuntrer alle vores samtidige til at gøre det samme.' Charalambos Psimolophitis, FxPro CEO.

FxPro har også set et betydeligt opløft i volumen i februar og annoncerer de følgende statistikker i forbindelse med deres afvigelsestal:

Gennemsnitlig Antal Partier Handlet Dagligt

  • Stigning 106% YoY
  • Stigning 11% MoM

Gennemsnitlig Antal Handler Dagligt

  • Stigning 104% YoY
  • Stigning 12% MoM

Gennemsnitlig Volumen Dagligt

  • Stigning 87% YoY
  • Stigning 13% MoM

(YoY = Feb 2014-Feb 2015)

(MoM = Jan 2015-Feb 2015)

Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960