info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Algorithmic Trading

cAlgo er en avanceret algo og teknisk indikator kode applikation, som gør dig i stand til oprette og bygge algoritme handelsstrategier og kunde indikatorer.

cAlgo har dens eget kode editor så du kan oprette dine egne robotter og teste hvordan de ville have præsteret over historik data.

Du kan anvende cAlgo for at downloade nye algoritmer og indikatorer fra cTrader udviklingsnetværk for at optimerer din handels algoritme handel. cAlgo har også en optimerings tab som bestemmer de bedste parametre for din cBot.

cAlgo Video Guide

Lær mere om algoritme handel med vores cAlgo video guide.

Calgo Bruge Guide

Lær hvordan du tilføjer robotter til cAlgo og hvordan du integrerer dem til din cTrader platform.

FxPro cTrader Computer

Eksperimenterer med algoritme handel på vores fantastiske cTrader handelsplatform.