info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Handlendes Betjeningspanel
Markedet på et øjeblik

Find ud af hvilke valutaer der virkelig bevæger sig, observer alle kunders åbne positioner, undersøg handlende per specificeret time og meget mere

FxPro Handlendes Betjeningspanel er en nem og intuitiv måde at få en hurtig følelse af hvad der sker på verdens valutamarked.

Valuta Bevægelser

Kunde Positioner

Pris Tiks

Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
3:31 pm (Local)
Opens in 18h 19m
Tokyo
2:31 pm (Local)
Opens in 18h 29m
London
6:31 am (Local)
Opens in 25h 29m
New York
1:31 am (Local)
Opens in 31h 59m

FxPro Handlendes Betjeningspanel er en glimrende tilføjelse til nuværende diagrammer på din handelsplatform.

Anvend dit FxPro betjeningspanel sammen med den Økonomiske Forex Kalender for at forbedre din handel

Planlæg din handelsdag ned til mindste minut med vores nem-at-anvende Økonomiske Kalender, Mens du holder øje med din FxPro Betjeningspanel for at få en hurtigere følelse af hvad der foregår på de finansielle markeder.

Se Økonomi Kalender
browser calendar