Skaber FxPro en ny identitet….

Vi udvikler os konstant for at imødekomme ændret behov hos vores kunder, og det samme gør vores brand.

FxPro
Vi er mere en blot en virksomhed, for os er det personligt…

Vi er engageret i det vi laver og vores nye brand identitet udtaler dette. Vi har introduceret nye elementer som artikulerer vores virksomhedsværdier for at du kan få en følelse af vores virksomhedsvision og mission.

Forenklet kompleksitet

Handel kan være kompliceret, men FxPro har gjort det nemt. Vores nye brugerflade er fokuseret på at kommunikere kompleks handel praksis på en enklere måde.

FxPro
Vores brand rammer er opbygget på solide, men meget dynamiske hovedelementer som kommer sammen for at forme en tillidsvækkende brand identitet, mens vi fastholder et stærkt kundefokus.
FxPro

Et raffineret ordlogo

Vores brand symboler kan tage mange former for at tilpasse sig problemfrit på tværs af platforme, men deres konsistens sikrer at vores brand er genkendelig hvorind det ses. Vores nye ordlogo legemliggør vores professionelle værdier mens det fremhæver vores brands modige personlighed.

FxPro

struktur spørgsmål

En af hovedformålene ved vores nye brand identitet er at leverer dig en optimeret, initiativ brugerflade og et forbedret navigationssystem, som tillader at du finder de informationer du behøver ved et øjekast.

FxPro

Giver liv til skærmen

Vi ønsker ikke kun at snakke med dig, vi ønsker interaktion med dig. Det er grunden til at vi har introduceret nye engagerende funktioner, integreret bevægelse og indarbejdet interaktive elementer.

Hvert enkelt af disse elementer har et formål - de udgør hvad vi samlet set benævner som vores firma.
FxPro

Hold forbindelsen

For at sikre at du aldrig går glip af en chance, har vi arbejdet hårdt for at sørge for at denne nye oplevelse er fuldt ud forenelig med din mobiltelefon.

FxPro

Vi ønsker at høre fra dig!

Din tilbagemelding er virkelig vigtig for os. Vi værdsætter dine kommentarer og forslag og vi bruger dem til at evaluere vores arbejde og foretage forbedringer.

Vores raffinerede brand identitet legemliggør vores hovedværdier – vores forkærlighed for topkvalitet, vores engagement i at være transparent og vores dedikation til vores kunder

Følg FxPro og Tilslut dig Fællesskabet