info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Margen Regnemaskine (undefined)

FxPros Margen Regnemaskine tillader handlende hurtigt og nemt at udregne hvor meget margen der er krævet, for at åbne en given position. Udregningen sker på følgende måde:

Krævet Margen = Volume (Parti Mængde) / Gearing * valutakurs på valutakonto/basis valuta (hvis det er anderledes end basis valuta i det par der bliver handlet).

Klik på 'Handels Regnemaskine' i menuen på venstre, for at udføre handelsudregning.