info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Parabolisk SAR (undefined)

Også kendt som parabolisk stop og tilbage, Parabolisk SAR er en teknisk indikator udviklet af J. Welles Wilder Jr. Det bliver brugt i trendende markeder for at bestemme ind-og udgangspunkter såvel som at kunne sætte effektive bag-stop-tabs parametre. Parabolisk SAR er repræsenteret ved en serie af prikker, placeret enten over eller under nuværende markedspris. Den nemmeste måde at læse denne indikator, er at sælge når prisen er under den paraboliske SAR, og at købe når prisen er over den.

Den udregner værdien af den følgende periode, ved at bruge den nuværende periode tilføjet til en accelerations faktor (normalt vurderet til 0,02) og øget med endnu en 0,02 hver gang et nyt ekstremt højt eller lavt punkt er registreret), hvilket så er ganget med værdien af det sidste ekstreme registrerede punkt (EP) minus nuværende værdi. Af denne grund forårsager accelerations faktoren SAR til at konvergerer på den nuværende pris, som en fortsættende trend. Denne indikator tager for givet, at trends er kortvarige og kun kan fortsætte i uformindsket styrke for en begrænset tidsperiode.