BTCUSD - Bitcoin / US Dollar

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
09.17 (Local)
Opens in 0h 33m
Tokyo
08.17 (Local)
Opens in 0h 43m
London
00.17 (Local)
Opens in 7h 43m
New York
19.17 (Local)
Opens in 14h 13m

BTC USD Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderFlydende spænd
Minimalt: 50.00 USDGennemsnit: 75.00 USD
cTrader Begræns og Stop Niveau0
Bytte (Lang & Kort) per År-20.00 %
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1 parti størrelse1 BTC
1 PIP værdi per 1 parti i USD0.01 USD
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 lot
GearingFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Margenkrav for at åbne en låst position*0
Maks eksponering5,000,000 USD in Volume
Udførelses TilstandMarket (irrelevant of platform or Account type)
Handelstimer24/5
Handelstid (UK tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

*Kun hvis margen niveau > 100%

1: Tilgængelig for kunder af FxPro Financial Services Limited og FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Handel CFD´er på BTC/USD valutapar med FxPro.

FxPro tilbyder CFD´er på BTC/USD og +70 valutapar herunder større, mindre og eksotiske, hvilket kan handles på tværs af alle platforme, inkluderer FxPro MT4, FxPro MT5 og FxPro cTrader. Valutamarkeds CFD´er kan handles 24/5, med Øjeblikkelige og Markeds Udførelse og med faste og flydende spænd, afhængig af kontotype. Ved at vælge at handle CFD´er på valutahandel med FxPro, kan du drage fordel af konkurrencedygtige priser, med spænd så lave som 0 pips på større par, faste ordreudførelser og professionelle handelsforhold.

Hvis du har nogen spørgsmål om handel af Bitcoin/den amerikanske dollar, eller noget andet valutapar med FxPro, venligst kontakt. vores Kundeservice.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!