Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 33.00Gennemsnit: 33.71
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0
Minimale Pris Udsving0.001
1 tik værdi5 EUR
1 parti størrelse5000 Oz
Minimal kontrakt størrelse50 Oz
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse50 lot
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Efter Guld, er Sølv det mest handlet værdifulde metal. Sølv vinder eksponentielt anerkendelse iblandt handlende og er anset som en af de mest værdifulde aktiver at investere i.

Du kan handle Sølv omgående på din MT4, MT5 og cTrader platforme. Rul ned igennem diagrammet foroven og find live bud- og spørgepriser for Sølv, sammen med dens historiske præstationer og værdier.

Hvis du er interesseret i at diversificerer din portefølje, så start handel med Sølv ved at kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!