info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Teknisk Analyse (undefined)

Teknisk analyse er en metode hvor markedsanalyse primært er fokuseret på den internationale faktor som påvirker prisen for en sikkerhed. Skolen for analyser observerer 3 centrale principper.

1. At alt hvad en investor behøver at vide om en aktiv er allerede blevet indregnet i en markedspris.

2. Denne prishandling bevæger sig i henhold til retningsbestemte trends. (Op, ned, tværgående og kombineringen af alle).

3. At historie har det med at gentage sig selv. Med andre ord. At kollektivt reagerer investorer ens i ens situationer.