info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: Accounts

Er demo konti begrænset på nogen måde?

Du kan åbne så mange demo-konti som du ønsker. Demo-konti kan blive genoptankes med midler via FxPro Direct. Midlertidig, venligst bemærk at demo-konti vil blive deaktiveret hvis der ikke er nogen aktivitet i en periode af 30 dage. Altså, vores MT4 og MT5 demo-kontoer er begrænset til et maximal af 70 åbne positioner.

Selv om demo-kontoer præsenterer rigtige markedets forhold og priser, så venligst bemærk, at de kun er simulationer under stærkt flygtige og illikvide perioder (f.eks. markedsåbninger, nyhedsbekendtgørelser) og vil måske ikke opføre sig som live konti. Af denne grund, at det stærkt anbefalet at demokonti kun anses som værende undervisningsværktøjer for de uerfarne handlende eller et sted at teste nye handelsstrategier.

Was This Article Helpful?