info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Hjælpe Center - Ordliste

FOMC (Føderal Åbent Markeds Komite) (FOMC (Federal Open Market Committee))

Medlemmer af den Føderale forbeholdtes Åbne Markeds Komite, er ansvarlige for styrelsen af USA's rentesatser. Derfor er sammenhængende begivenheder, så som et tidspunkt hvor et medlem er planlagt til at tale offentligt, eller det tidspunkt hvor det internationale mødereferat er frigivet, anses for at være høje-indflydelsesrige økonomiske indikatorer. Hvis deres følelser er mere høgeagtig end forventet, kan dette få en positiv effekt på værdien af US dollar; og modsat, hvis deres følelser er mere dueligende end forventet.