info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Margen Regnemaskine

Med FxPro Margen Regnemaskine kan du beregne præcist hvor meget margen der behøves for at kunne garantere en position, som du gerne vil åbne. Ved at gøre dette, kan du bestemme om du skal reducere den parti størrelse du handler, eller justere den gearing du anvender, mens du tager din kontobalance med i betragtning. Vælg dit handelsinstrument, din handelsstørrelse, gearing og kontovaluta, og klik ´Beregn´. Vores Margen Regnemaskine vil gøre resten.

Eksempel:

Handel 3 partier af EUR/USD ved at anvende 1:200 gearing med en konto i USD.

Handelsstørrelse:
300,000
Konto valuta valutakurs:
1.13798
Margen Krav: 300,000 / 200 * 1.13798 = $1706.97

For forex, virker magen regnemaskinen på følgende måde:

Margen Krav = Handels Størrelse/Gearing* konto valuta valutakurs (hvis den afviger fra basevalutaen af det gældende par handlet)
Eksempel:

Trading 1 lot (100 Oz) of GOLD using 1:200 leverage with an account denominated in USD.

Handelsstørrelse:
100 Oz
Markedspris
1235.90
Margen Krav: 100 / 200 * 1235.90 = $617.95

For metaller, virker margen beregningen på følgende måde:

Margen Krav = Handels Størrelse (oz)/Gearing* Markeds Pris
Venligst bemærk at dynamisk gearing er gældende på FxPro MT4, MT5 og cTrader platforme. For mere information, venligst besøg: https://www.fxpro.com/leverage-information