info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Bytte (undefined)

Bytte er den rente der optjenes når man holder en position i et valutapar natten over. Alle valutahandler involvere lån af en valuta (salgstilbud) for at kunne købe en anden valuta. (Basis), når man holder disse positioner natten over, bliver renter opkrævet på hver valuta i parret. Handlende bliver opkrævet renter på den valuta de har lånt og får indbetalt renter på den valuta de har købt. Så alt efter om salgspris valutaens renter er højere end basisvalutaen, vil en handlende enten skylde renter, eller have renter til gode når en rul over forekommer.

Bytte bliver udregnet på følgende måde: Byt = (en pip / valutakurs) * handels antal (parti antal) * bytteværdi i punkter. Klik på 'Handels Regnemaskine' i menuen til venstre for at udføre bytte udregninger.