info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Pip Regnemaskine

For at styre risiko mere effektivt, er det vigtigt at kende pip værdien for hver enkelt position for valutaen af din handelskonto.

FxPro Pip Regnemaskine gør dette for dig. Alt hvad du behøver, er at indtaste dine positionsdetaljer, herunder hvilket instrument du handler på, handelsstørrelse og din konto valuta. Klik ´Beregn´ og Pip Regnemaskinen vil bestemme hvor meget hver enkelt pip er værd.

Eksempel:

Handel 1 parti af EUR/USD med en konto i EUR

En pip i decimaler
0.0001
Handelsstørrelse:
100,000
Valutakurs
1.13798
0.0001 * 100,000 = 10 => 10 / 1.13798 = 8.78750

For valutamarked, virker Pip Regnemaskinen på følgende måde:

Pip Værdi = (Pip i decimaler * Handelsstørrelse)/Markeds Pris
Eksempel:

Handel 1 parti (100 Oz) af GULD med en konto i USD.

0.01 * 100 = 1

Hver tiks værdi er $1

For metaller, beregner du tik værdi i stedet for pip værdi, og Pip Regnemaskinen virker på følgende måde:

Tik Værdi = Tik i decimaler (0,01) * Antal af Oz