info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

ETHUSD - Ethereum / US Dollar

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
15:50 (Local)
Opens in 42h 0m
Tokyo
14:50 (Local)
Opens in 42h 10m
London
06:50 (Local)
Opens in 49h 10m
New York
01:50 (Local)
Opens in 55h 40m

ETH USD Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.45$ per 10K handlet
Minimalt: 3.5 USDGennemsnit: 3.5 USD
cTrader Begræns og Stop Niveau0
Bytte (Lang & Kort) per År-20.00 %
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1 parti størrelse10 ETH
1 PIP værdi per 1 parti i USD0.10 USD
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 lot
Margenkrav for at åbne en låst position*0
GearingFxPro GM Limited
<50,000 USD at 1:20
>50,000 USD at 1:10

FxPro UK Limited
<50,000 USD at 1:2
>50,000 USD at 1:2
Maks eksponering100,000 USD in Volume
Udførelses TilstandMarket (irrelevant of platform or Account type)
Handelstimer24/5

Handelstid (UK tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

*Kun hvis margen niveau > 100%

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Få ETHUSD handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart