Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.40Gennemsnit: 0.54
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 GBP X USDGBP Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

Faste spænd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

GBP/USD valutakombinationen er en af de ældste og mest udbredte handelsparringer i verden. Det anses for at være en af de ´fire store´ og det har vundet eksponentielt popularitet. Det er alment benævnt som ´kablet´, i reference til det transatlantiske kommunikationskabel som engang transmitterede valutapriser mellem disse to globale vigtige økonomier. Parringen forbliver en favorit for alle; fra det mest ny begyndende investorer til de mest erfarne professionelle investorer.

For at tilføje denne kombination til dit portefølje, enkelt , kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!