Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 0.24
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 EUR X USDEUR Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

Faste spænd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

EUR/USD valutakombinationen er den mest udbredte handlet parring i verden, hvilket giver den en velfortjent plads blandt de ´fire store´. Den forbinder to af de største og mest indflydelsesrige økonomier i verden: Eurozonen og USA. Parringen er særdeles volatil, og siden den sidstnævnte valutas opstart i 1999, har parringen oplevet mange perioder med ustabilitet. Den europæiske gældskrise havde en markedspåvirkning på forholdet mellem de to valutaer i den seneste tid, og dens indflydelse føles stadig den dag i dag. På trods af dette, betyder dens popularitet, at der er en overflod af tilgængelig information, hvilket gør den passende for både nybegyndere og erfarne investorer.

For at investere i EUR/USD valutaparret nu, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!