IOTUSD - IOTA / US Dollar

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
00.18 (Local)
Opens in 9h 32m
Tokyo
23.18 (Local)
Opens in 9h 42m
London
15.18 (Local)
Closes in 1h 12m
New York
10.18 (Local)
Closes in 5h 42m

IOT USD Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderFlydende spænd
Minimalt: 0.003 USDGennemsnit: 0.005 USD
cTrader Begræns og Stop Niveau0
1 tik værdi0.0001
Bytte (Lang & Kort) per År-20.00 %
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1 parti størrelse1000 IOTA
1 PIP værdi per 1 parti i USD0.1 USD
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 lot
Margenkrav for at åbne en låst position*0
GearingFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Maks eksponering1,000,000 USD in Volume
Udførelses TilstandMarket (irrelevant of platform or Account type)
Handelstimer24/5
Handelstid (UK tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

*Kun hvis margen niveau > 100%

1: Tilgængelig for kunder af FxPro Financial Services Limited og FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!