info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Brent crude oil spot (CFD)

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
10:24 am (Local)
Closes in 5h 48m
Tokyo
9:24 am (Local)
Closes in 5h 36m
London
1:24 am (Local)
Opens in 6h 36m
New York
8:24 pm (Local)
Opens in 13h 6m

Brent chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

UK Brent Olie er en let råolie tungt handlet på markedet. Det er en smule tungere end WTI.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpreads
Minimalt: 4.00Gennemsnit: 8.64
Minimale Pris Udsving0.001
1 parti størrelse1,000 Barrels
1 tik værdi1 USD
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**1.00%
Margen krav for at åbne en låst position *0
Begræns og Stop Niveauspread

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 01:00 AM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 01:00 AM UK time)

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Dynamisk gearing er gældende. For cTrader, venligst henvises der til symbol specifikationerne for din handelsplatform.

Få BRENT handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart