Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.90Gennemsnit: 1.07
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

AUD/CAD valutaparret falder ikke ind under kategorien af de mest efterspurgte tilbud og det er derfor svært at finde et mæglertilbud på det. Men FxPro er dedikeret til at møde alle dine behov, og det er derfor at vi har sørget for at det er i vores bøger. At samle to af verdens store økonomier, denne kombination kan lave en fantastisk tilføjelse til den kyndige investors portefølje.

kontakt FxPro for at investere i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!