Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

AUDCAD - Australian Dollar / Canadian Dollar

Bytte Kort: -5.4788 PointsBytte Lang: -5.7954 Points
Lav: 0.88600SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 0.89058
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
01.24 (Local)
Opens in 8h 26m
Tokyo
00.24 (Local)
Opens in 8h 36m
London
16.24 (Local)
Opens in 15h 36m
New York
11.24 (Local)
Opens in 22h 6m

AUDCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.90Gennemsnit: 1.24
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

AUD/CAD valutaparret falder ikke ind under kategorien af de mest efterspurgte tilbud og det er derfor svÌrt at finde et mÌglertilbud pü det. Men FxPro er dedikeret til at møde alle dine behov, og det er derfor at vi har sørget for at det er i vores bøger. At samle to af verdens store økonomier, denne kombination kan lave en fantastisk tilføjelse til den kyndige investors portefølje.

kontakt FxPro for at investere i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!