Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

AUDCHF - Australian Dollar / Swiss Franc

Bytte Kort: -8.123 PointsBytte Lang: 1.3757 Points
Lav: 0.59332SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 0.60155
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
07.05 (Local)
Opens in 2h 45m
Tokyo
06.05 (Local)
Opens in 2h 55m
London
22.05 (Local)
Opens in 9h 55m
New York
17.05 (Local)
Opens in 16h 25m

AUDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.80Gennemsnit: 1.43
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

The AUD/CHF valutaparret samler en af Europas mest vigtige økonomier med Australiens magt. Kombinationen er volatil og højrisiko, hvilket betyder at det er fü investorer der indarbejder den i deres porteføljer. For den erfarne handlende betyder dens uberegnelige natur dog ogsü, at den kan leverer fortjeneste der er lige sü imponerende som dens tab.

Hvis du tÌnker at AUD/CHF kombinationen er den ideelle tilføjelse til dine par, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!