Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

AUDDKK - Australian Dollar / Danish Krone

Bytte Kort: -58.3449 PointsBytte Lang: -25.5415 Points
Lav: 4.62431SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 4.64121
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
17.19 (Local)
Opens in 64h 31m
Tokyo
16.19 (Local)
Opens in 64h 41m
London
08.19 (Local)
Closes in 8h 11m
New York
03.19 (Local)
Opens in 6h 11m

AUDDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 32.60Gennemsnit: 37.57
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

AUD/DKK valutakombination er ikke udbredt handlet indenfor Storbritannien, men det betyder ikke at der ikke er plads til den i din portefølje. Volatil og højrisiko, prÌstationen af denne parring er afhÌngig af den uberegnelige korrelation mellem den danske krone og den australske dollar. Selv om det bredt set anses som et satsning, kan parret levere nogle vÌsentlige fortjenester, nür det udøves af erfarne hÌnder.

Hvis du er ude efter at investere i kombinationen, sĂĽ ganske enkelt kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!