Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

AUDJPY - Australian Dollar / Japanese Yen

Bytte Kort: -16.8025 PointsBytte Lang: 5.6175 Points
Lav: 90.785SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 91.702
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
01.45 (Local)
Opens in 8h 5m
Tokyo
00.45 (Local)
Opens in 8h 15m
London
16.45 (Local)
Opens in 15h 15m
New York
11.45 (Local)
Opens in 21h 45m

AUDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.80Gennemsnit: 1.49
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Selv om AUD/JPY valutakombinationen ikke er bredt handlet endnu, har den stadig et vÌsentlig antal tilhÌngere. PrÌstationen af parringen er afhÌngig af den ofte uberegnelige korrelation af to af verdens mest vigtige økonomier: Japan og Australien. Selv om den kan blive püvirket af en lang rÌkke forskellige faktorer, som ikke er til at forudsige, kan den udgøre en fantastisk tilføjelse til den erfarne handlendes portefølje.

Hvis du er ude efter at investere , kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!