Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 1.44
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

I almindelig tale kaldt ‘Aussie Kiwi’, fastholder den AUD/NZD valutakombination en større følgeskare. Den bliver handlet mindre end mange andre parringer, og som et resultat har den en tendens til at svinge mere ofte end nogle af dens AUD og NZD krydsningsmodparter. Spænd er brede på grund af den mellemstore likviditet af markedet – hvilket ikke er en dårlig ting for dem med en relativ høj risikostærskel.

kontakt vores FxPro team nu for at investere.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!