Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 79.28% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

Bytte Kort: 0 Bytte Lang: 0
Lav: 0SpĂŚnd {{platformType}} flydendeHigh: 0
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
17.56 (Local)
Opens in 39h 54m
Tokyo
16.56 (Local)
Opens in 40h 4m
London
08.56 (Local)
Opens in 47h 4m
New York
03.56 (Local)
Opens in 53h 34m
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 60.80Gennemsnit: 69.67
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

AUD/PLN valutakombinationen er ikke almindeligvis handlet indenfor Storbritannien, men den kan stadig blive en fantastisk tilføjelse til din portefølje. Dens prÌstation er afhÌngige af det volatile forhold mellem to større økonomier: Polens og Australiens. De divergente økonomiske politikker af disse to nationer betyder at korrelationen imellem dem ofte er svÌr at forudsige, dog betyder den høje risiko forbundet med parringen, at den kan levere betydelige fortjenester i hÌnderne pü en kyndig investor.

Hvis du tÌnker at AUD/PLN valutakombinationen vil udgøre en nyttefuld tilføjelse i din portefølje, kontakt FxPro i dag for at se hvordan vi kan hjÌlpe dig.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!