info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

AUDPLN - Australian Dollar / Polish Zloty

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
21.19 (Local)
Opens in 60h 31m
Tokyo
20.19 (Local)
Opens in 60h 41m
London
12.19 (Local)
Closes in 4h 11m
New York
07.19 (Local)
Opens in 2h 11m

AUD PLN Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.45$ per 10K handlet
Minimalt: 62.00Gennemsnit: 84.94
cTrader Begræns og Stop Niveau0.006
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 X AUDUSD Rate
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
1 Tik værdi per 1 parti i USD10 / USDPLN Rate
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 lot
Margen krav for at åbne en låst position *0

Handelstid (UK tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

AUD/PLN valutakombinationen er ikke almindeligvis handlet indenfor Storbritannien, men den kan stadig blive en fantastisk tilføjelse til din portefølje. Dens præstation er afhængige af det volatile forhold mellem to større økonomier: Polens og Australiens. De divergente økonomiske politikker af disse to nationer betyder at korrelationen imellem dem ofte er svær at forudsige, dog betyder den høje risiko forbundet med parringen, at den kan levere betydelige fortjenester i hænderne på en kyndig investor.

Hvis du tænker at AUD/PLN valutakombinationen vil udgøre en nyttefuld tilføjelse i din portefølje, kontakt FxPro i dag for at se hvordan vi kan hjælpe dig.

Få AUDPLN handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart