Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 60.80Gennemsnit: 68.21
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

AUD/PLN valutakombinationen er ikke almindeligvis handlet indenfor Storbritannien, men den kan stadig blive en fantastisk tilføjelse til din portefølje. Dens præstation er afhængige af det volatile forhold mellem to større økonomier: Polens og Australiens. De divergente økonomiske politikker af disse to nationer betyder at korrelationen imellem dem ofte er svær at forudsige, dog betyder den høje risiko forbundet med parringen, at den kan levere betydelige fortjenester i hænderne på en kyndig investor.

Hvis du tænker at AUD/PLN valutakombinationen vil udgøre en nyttefuld tilføjelse i din portefølje, kontakt FxPro i dag for at se hvordan vi kan hjælpe dig.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!