Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

AUDSGD - Australian Dollar / Singapore Dollar

Bytte Kort: -9.411 PointsBytte Lang: -9.5316 Points
Lav: 0.87783SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 0.88262
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
02.47 (Local)
Opens in 7h 3m
Tokyo
01.47 (Local)
Opens in 7h 13m
London
17.47 (Local)
Opens in 14h 13m
New York
12.47 (Local)
Opens in 20h 43m

AUDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 6.50Gennemsnit: 7.92
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

PrÌstationen for AUD/SGD valutakombinationen er afhÌngig af den volatile korrelation mellem to af verdens større økonomier: Australien og Singapore. De økonomiske formuer af de to økonomier kan varierer dramatisk pü grund af divergente faktorer som püvirker disse to meget forskellige nationer. Dens volatilitet gør AUD/SGD parringen til en relativ højrisiko, hvilket gør den til en ideel tilføjelse for den modige investors portefølje.

For mere information om parringen, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!