AUDUSD - Australian Dollar / US Dollar

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
22.19 (Local)
Opens in 11h 31m
Tokyo
21.19 (Local)
Opens in 11h 41m
London
13.19 (Local)
Opens in 18h 41m
New York
08.19 (Local)
Opens in 25h 11m

AUD USD Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.45$ per 10K handlet
Minimalt: 0.80Gennemsnit: 1.02
cTrader BegrĂŚns og Stop Niveau0
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 X AUDUSD Rate
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
1 Tik vĂŚrdi per 1 parti i USD10 USD
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
Handelstid (UK tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

NZDUSD, AUDUSD spænd kan afvige fra ovennævnte maksimale angivet hver onsdag 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

Faste spÌnd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

AUD/USD valutakombinationen er blevet stigende populÌr hos handlende i de seneste ür. Takket vÌret Australiens multi-ürtis-rüvare-boom, samles dette par med to eksponentielt store og økonomisk vigtige økonomier, hvilket hjÌlper det til at sikre en plads i investorernes bøger. En af parrets større tiltrÌkningskrÌfter er rentedifferencen mellem de to valutaer, hvilket gør det til en ideel mulighed for handlende, til at gü langt og opnü fortjeneste fra rul overe. En dramatisk stÌrk tyr forløb for nylig, har ogsü hjulpet med at fylde lommerne pü dets mange hengivne tilhÌngere. Ideelt egnet for mere erfarne handlende, det er ikke desto mindre populÌrt hos alle fra nybegynders til professionelles niveau.

Hvis du er interesseret i at handle med AUD/USD valutapar, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!