Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.50Gennemsnit: 0.55
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 AUD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

NZDUSD, AUDUSD spænd kan afvige fra ovennævnte maksimale angivet hver onsdag 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

Faste spænd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

AUD/USD valutakombinationen er blevet stigende populær hos handlende i de seneste år. Takket været Australiens multi-årtis-råvare-boom, samles dette par med to eksponentielt store og økonomisk vigtige økonomier, hvilket hjælper det til at sikre en plads i investorernes bøger. En af parrets større tiltrækningskræfter er rentedifferencen mellem de to valutaer, hvilket gør det til en ideel mulighed for handlende, til at gå langt og opnå fortjeneste fra rul overe. En dramatisk stærk tyr forløb for nylig, har også hjulpet med at fylde lommerne på dets mange hengivne tilhængere. Ideelt egnet for mere erfarne handlende, det er ikke desto mindre populært hos alle fra nybegynders til professionelles niveau.

Hvis du er interesseret i at handle med AUD/USD valutapar, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!