Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 1.11
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 CAD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 CAD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den CAD/CHF valutakombination er ikke mellem de mest eftersøgte parringer, men den har dog stadig en større følgeskare. Dens præstation er afhængig af dens korrelation mellem to større verdensøkonomier: Canada og Schweiz. Parrets præstation er ofte lig med den større USD/CHF valutakombination, selv om den har tendens til at svinge mere ofte på grund af den lave handelsvolumen. I erfarne hænder, kan den blive en vidunderlig tilføjelse til den kyndige investors portefølje.

For at investere i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!