Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.80Gennemsnit: 0.98
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 CAD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 CAD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Selv om den ikke typisk anses som et større valutapar, er CAD/JPY kombinationen stadig populær iblandt investorer. Den er lidt svære at forudsige end dens USD/JPY slægtning; dog er den med sin høje volitalitet og dens mere frekvente svingninger som den fører med sig, indebærer det, at den kan tilbyde et klogt alternativ for den erfarne investor. Ved at den udgør en middelrisiko, leverer den nogle vidunderlige muligheder for at opnå betydelig overskud.

Hvis du gerne vil tilføje CAD/JPY valutakombinationen til din portefølje, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!