Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -14.0022 PointsBytte Lang: 10.0134 Points
Lav: 99.434SpÌnd MT5 flydendeHøj: 100.615
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
13.24 (Local)
Opens in 44h 26m
Tokyo
11.24 (Local)
Opens in 45h 36m
London
02.24 (Local)
Opens in 53h 36m
New York
21.24 (Local)
Opens in 60h 6m

CADJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.80Gennemsnit: 1.36
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 CAD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 CAD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Selv om den ikke typisk anses som et større valutapar, er CAD/JPY kombinationen stadig populÌr iblandt investorer. Den er lidt svÌre at forudsige end dens USD/JPY slÌgtning; dog er den med sin høje volitalitet og dens mere frekvente svingninger som den fører med sig, indebÌrer det, at den kan tilbyde et klogt alternativ for den erfarne investor. Ved at den udgør en middelrisiko, leverer den nogle vidunderlige muligheder for at opnü betydelig overskud.

Hvis du gerne vil tilføje CAD/JPY valutakombinationen til din portefølje, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!