Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 1.60
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 CHF (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 CHF
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Præstationen af CHF/JPY valutakombinationen er afhængig af to af de mest velhavende økonomier i verden: Japan og Schweiz. Den økonomiske forudsigelse af de to nationer er meget indflydelsesrige faktorer, hvilket betyder at parret er relativ volatil. Og selv om parret kan være svært at forudsige, betyder dens højrisiko at den tilbyder nogle fristende muligheder for den erfarne investor.

For at tilføje CHF/JPY kombinationen til dine par, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!