Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

CHFPLN - Swiss Franc / Polish Zloty

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: 45.2355 PointsBytte Lang: -132.4474 Points
Lav: 4.74219SpÌnd MT5 flydendeHøj: 4.76530
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
20.44 (Local)
Opens in 13h 6m
Tokyo
18.44 (Local)
Opens in 14h 16m
London
09.44 (Local)
Closes in 6h 46m
New York
04.44 (Local)
Opens in 4h 46m

CHFPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 44.50Gennemsnit: 57.06
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 CHF (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 CHF
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Selv om den ikke er bredt handlet, kan CHF/PLN valutakombination blive en fantastisk tilføjelse til den erfarne investors portefølje. Afhængig af korrelationen af to af Europas mest indflydelsesrige økonomier – Polen og Schweiz – har parringen et langtidsbevaret omdømme for volatilitet, hvilket gør den til et ideelt valg for dem med en libertiner tilgang til risiko. I kyndige hænder kan kombinationen tilbyde en vidunderlig mulighed for at opnå et betydeligt overskud.

Tilføj til din portefølje i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!