Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 8.00Gennemsnit: 9.78
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 CHF (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 CHF
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den CHF/SGD valutakombination viser grafisk korrelationen mellem to vigtige internationale valutaer: den schweiziske franc og Singapore-dollaren. Parringen har en historisk uberegnelighed, og det gør den til en ideel investering for den erfarne handlende med en libertiner tilgang til risiko. Volatil og uberegnelig, økonomierne af disse globale kraftcentre er påvirket af meget forskellige faktorer, og selv om dette betyder at de sjældent følger det samme mønster, kan denne unikke kombination levere betagende overskud i hænderne på professionelle.

Hvis du gerne vil tilføje CHF/SGD kombinationen til din portefølje, kontakt vores team i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!