Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 1.18
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Selv om den ikke er bredt handlet, har EUR/AUD valutakombinationen stadige en væsentlig global følgeskare, og den er især populær hos australske investorer. Præstationen af parringen er afhængig af forholdet mellem to af verdens største og mest indflydelsesrige økonomier: dem af Eurozonen og Australien. Selv om disse landes økonomiske statusser er påvirket af et antal af divergente faktorer, som er forbundet til mange af de samme globale økonomier, betyder dette at parret er mindre volatil end mange af de mere eksotiske kombinationer. Hvis du leder efter dit første handelstogt væk fra de fire større, så kunne denne parring være ideel for dig.

kontakt FxPro for at investere i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!