Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 1.18
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Selv om det ikke er en af de mest populære valutakombinationer, som de fleste Euro krydsninger, har EUR/CAD parringen stadig et større antal følgere. Præstationen af dette par er afhængig af korrelationen mellem to store økonomier: Eurozonen og Canada. Kombinationen har en tendens til at opføre sig på samme måde som dens EUR/USD slægtning, på trods af dens lavere volumen af handlende, hvilket betyder at dette par er mere tilbøjelig til pludselige svingninger. Hvis du leder efter at tage din første handelstogt væk fra de fire store, kunne denne være en perfekt kombination for dig.

For at investere, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!