Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.60% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURCAD - Euro / Canadian Dollar

Bytte Kort: 1.7098 PointsBytte Lang: -10.0555 Points
Lav: 1.47655SpÌnd MT5 flydendeHøj: 1.48685
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
02.00 (Local)
Opens in 7h 50m
Tokyo
00.00 (Local)
Opens in 9h 0m
London
16.00 (Local)
Opens in 16h 0m
New York
11.00 (Local)
Opens in 22h 30m

EURCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.90Gennemsnit: 1.48
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Selv om det ikke er en af de mest populÌre valutakombinationer, som de fleste Euro krydsninger, har EUR/CAD parringen stadig et større antal følgere. PrÌstationen af dette par er afhÌngig af korrelationen mellem to store økonomier: Eurozonen og Canada. Kombinationen har en tendens til at opføre sig pü samme müde som dens EUR/USD slÌgtning, pü trods af dens lavere volumen af handlende, hvilket betyder at dette par er mere tilbøjelig til pludselige svingninger. Hvis du leder efter at tage din første handelstogt vÌk fra de fire store, kunne denne vÌre en perfekt kombination for dig.

For at investere, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!