Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge

EURCZK - Euro / Czech Koruna

Bytte Kort: 16.2261 PointsBytte Lang: -63.3864 Points
Lav: 24.4615Spænd MT5 flydendeHøj: 24.5540
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
03.21 (Local)
Opens in 6h 29m
Tokyo
01.21 (Local)
Opens in 7h 39m
London
17.21 (Local)
Opens in 14h 39m
New York
12.21 (Local)
Opens in 21h 9m

EURCZK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 605.00Gennemsnit: 1,165.07
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CZK X USDCZK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Handel CFD´er på EUR/CZK valutapar med FxPro.

FxPro tilbyder CFD´er på EUR/CZK +70 valutapar herunder større, mindre og eksotiske, hvilket kan handles på tværs af alle platforme, inkluderer FxPro MT4, FxPro MT5 og FxPro cTrader. Valutamarkeds CFD´er kan handles 24/5, med Øjeblikkelige og Markeds Udførelse og med faste og flydende spænd, afhængig af kontotype. Ved at vælge at handle CFD´er på valutahandel med FxPro, kan du drage fordel af konkurrencedygtige priser, med spænd så lave som 0 pips på større par, faste ordreudførelser og professionelle handelsforhold.

Hvis du har nogen spørgsmål om handel af euroen/tjekkiske korona, eller noget andet valutapar med FxPro, venligst kontakt. vores Kundeservice.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!