Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURDKK - Euro / Danish Krone

Bytte Kort: -77.7366 PointsBytte Lang: -59.3736 Points
Lav: 7.44501SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 7.44793
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
01.49 (Local)
Opens in 8h 1m
Tokyo
00.49 (Local)
Opens in 8h 11m
London
16.49 (Local)
Opens in 15h 11m
New York
11.49 (Local)
Opens in 21h 41m

EURDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 36.70Gennemsnit: 40.98
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Som de fleste europÌiske valutakrydsninger, er EUR/DKK kombinationen meget passende for dem der leder efter deres første handelstogt udenfor de store. Parringen er ikke bredt handlet indenfor Storbritannien, men den er dog ekstrem populÌr hos handlende i Danmark og dens nabolande. Kombinationen er meget püvirket af europÌisk politik og politikker, hvor den danske krone ofte afskygger Euroens bevÌgelser. Hvis du leder efter diversitet til din portefølje, kunne denne parring vÌre ideel for dig.

Invest i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!