Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 0.73
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 GBP X USDGBP Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

Faste spænd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

EUR/GBP valutakombinationen er en af de mest udbredte handelspar på valutamarkedet, hvilket giver den en fortjent plads i bøgerne hos tusinder af handlende rundt om i verden. Den forbinder to af de største og mest finansielle og politiske vigtige økonomier i Europa. Takket været den indbyrdes afhængighed af disse nationer, er parringen et relativ stabilt valutapar og markant mindre volatil end de fleste EUR og GBP baserede krydsninger. Den er i højeste grad påvirket af handlingerne af den Banken af England og Europas Centrale Bank, mens dens lave risiko og høje forudsigelighed er et godt valg for nybegyndere såvel som mere erfarne investorer.

Invester med dit EUR/GBP par i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!