EURGBP - Euro / British Pound

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
01.29 (Local)
Opens in 8h 21m
Tokyo
00.29 (Local)
Opens in 8h 31m
London
16.29 (Local)
Opens in 15h 31m
New York
11.29 (Local)
Opens in 22h 1m

EUR GBP Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.45$ per 10K handlet
Minimalt: 0.50Gennemsnit: 0.92
cTrader BegrĂŚns og Stop Niveau0
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 X EURUSD Rate
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
1 Tik vĂŚrdi per 1 parti i USD10 * GBPUSD Rate
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
Handelstid (UK tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

Faste spÌnd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

EUR/GBP valutakombinationen er en af de mest udbredte handelspar pü valutamarkedet, hvilket giver den en fortjent plads i bøgerne hos tusinder af handlende rundt om i verden. Den forbinder to af de største og mest finansielle og politiske vigtige økonomier i Europa. Takket vÌret den indbyrdes afhÌngighed af disse nationer, er parringen et relativ stabilt valutapar og markant mindre volatil end de fleste EUR og GBP baserede krydsninger. Den er i højeste grad püvirket af handlingerne af den Banken af England og Europas Centrale Bank, mens dens lave risiko og høje forudsigelighed er et godt valg for nybegyndere süvel som mere erfarne investorer.

Invester med dit EUR/GBP par i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!