Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURHKD - Euro / Hong Kong Dollar

Bytte Kort: -43.6216 PointsBytte Lang: -106.0868 Points
Lav: 7.69027SpÌnd MT5 flydendeHøj: 7.72073
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
14.48 (Local)
Closes in 1h 24m
Tokyo
12.48 (Local)
Closes in 2h 12m
London
04.48 (Local)
Opens in 3h 12m
New York
23.48 (Local)
Opens in 9h 42m

EURHKD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 30.20Gennemsnit: 88.76
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

PrÌstationen af EUR/HKD valutaparret er bestemt af to af verdens største økonomier: Hong Kong og Eurozonen. Parringen er kendt for sin høje volatilitet som opstür fra den brede vifte af faktorer, der driver den økonomiske status pü disse to valutaer. Højrisiko og svingende, parringens forbindelse er karakteriseret af dens uforudsigelighed. Dog i erfarne hÌnder tilbyder parringen mulighed for at opnü betydeligt overskud. Den er ideel for professionelle investorer med en libertiner tilgang til handel.

hvorfor ikke invester i dag?

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!