Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 30.20Gennemsnit: 31.53
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Præstationen af EUR/HKD valutaparret er bestemt af to af verdens største økonomier: Hong Kong og Eurozonen. Parringen er kendt for sin høje volatilitet som opstår fra den brede vifte af faktorer, der driver den økonomiske status på disse to valutaer. Højrisiko og svingende, parringens forbindelse er karakteriseret af dens uforudsigelighed. Dog i erfarne hænder tilbyder parringen mulighed for at opnå betydeligt overskud. Den er ideel for professionelle investorer med en libertiner tilgang til handel.

hvorfor ikke invester i dag?

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!