Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURHUF - Euro / Hungarian Forint

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: 129.157 PointsBytte Lang: -204.3859 Points
Lav: 409.250SpÌnd MT5 flydendeHøj: 412.015
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
20.11 (Local)
Opens in 13h 39m
Tokyo
18.11 (Local)
Opens in 14h 49m
London
09.11 (Local)
Closes in 7h 19m
New York
04.11 (Local)
Opens in 5h 19m

EURHUF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 505.00Gennemsnit: 654.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 HUF X USDHUF Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Som de fleste europæiske valutakrydsninger, er EUR/HUF kombinationen velegnet for investorer, der leder efter diversitet til deres portefølje udover de fire store. Drevet af korrelationen mellem to af Europas store økonomier – Ungarn og Eurozonen – har forholdet mellem den ungarske forint og euroen en relative forudsigelig tendens, hvor de tidligere bevægelser ofte skygger de senere. Hvis du er en handlende som foretager din første handelstogt ud i mere eksotiske forbindelser, kan EUR/CHF parringen være ideel for dig.

Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!