Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 505.00Gennemsnit: 581.46
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 HUF X USDHUF Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Som de fleste europæiske valutakrydsninger, er EUR/HUF kombinationen velegnet for investorer, der leder efter diversitet til deres portefølje udover de fire store. Drevet af korrelationen mellem to af Europas store økonomier – Ungarn og Eurozonen – har forholdet mellem den ungarske forint og euroen en relative forudsigelig tendens, hvor de tidligere bevægelser ofte skygger de senere. Hvis du er en handlende som foretager din første handelstogt ud i mere eksotiske forbindelser, kan EUR/CHF parringen være ideel for dig.

Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!