Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURJPY - Euro / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -8.6499 PointsBytte Lang: 3.8983 Points
Lav: 143.159SpÌnd MT5 flydendeHøj: 144.225
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
21.00 (Local)
Opens in 12h 50m
Tokyo
19.00 (Local)
Opens in 14h 0m
London
10.00 (Local)
Closes in 6h 30m
New York
05.00 (Local)
Opens in 4h 30m

EURJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.40Gennemsnit: 1.37
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

Faste spÌnd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

EUR/JPY valutaparret er udbredt anset som en sikker handel og er stigende blevet populÌrt blandt investorer. Valutaparret er forbundet med stÌrke bevÌgelser og selv om det ofte er sammenlignet med EUR/GBP parret, bevÌger det sig typisk dobbelt sü meget nür det drejer sig om pips. I den seneste tid, har den japanske yen vÌret stigende, og dens püskønnelse forventes at forsÌtte ind i den uforudsigelige fremtid. Dette pars ejendommelighed, gør det egnet til trend handlende.

Hvis du ønsker at tilføje EUR/JPY parringen til din portefølje, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!