Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURMXN - Euro / Mexican Peso

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: 333.2608 PointsBytte Lang: -675.7268 Points
Lav: 20.63700SpÌnd MT5 flydendeHøj: 20.71532
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
17.35 (Local)
Opens in 16h 15m
Tokyo
15.35 (Local)
Opens in 17h 25m
London
06.35 (Local)
Opens in 1h 25m
New York
01.35 (Local)
Opens in 7h 55m

EURMXN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 187.50Gennemsnit: 194.92
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

EUR/MXN valutakombination bliver sjÌldent handlet udenfor Mexico, men det kan vÌre et ideelt valg for dem med en høj risikostÌrskel. PrÌstationen af parringen er afhÌngig af to større økonomier: Mexico og Eurozonen. Den økonomiske status af disse to økonomier er drevet af meget divergente faktorer, som til gengÌld gør kombinationen meget volatil og svingende. Af denne grund kan parringen vÌre et perfekt valg for den erfarne libertiner, ved at den tilbyder potentielle belønninger lige sü høje som risikoerne.

Hvis du tÌnker at EUR/MXN parringen vil vÌre den ideelle tilføjelse til din portefølje, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!