Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 147.50Gennemsnit: 172.80
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

EUR/MXN valutakombination bliver sjældent handlet udenfor Mexico, men det kan være et ideelt valg for dem med en høj risikostærskel. Præstationen af parringen er afhængig af to større økonomier: Mexico og Eurozonen. Den økonomiske status af disse to økonomier er drevet af meget divergente faktorer, som til gengæld gør kombinationen meget volatil og svingende. Af denne grund kan parringen være et perfekt valg for den erfarne libertiner, ved at den tilbyder potentielle belønninger lige så høje som risikoerne.

Hvis du tænker at EUR/MXN parringen vil være den ideelle tilføjelse til din portefølje, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!