Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 71.70Gennemsnit: 95.84
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Kendt som ´Euro Nokkie´, den EUR/NOK valutakombination er et mindre par, men dog stadig populær på valutamarkedet. Som de fleste europæiske valutakrydsninger, er den ideel for første handelstogt udover de store, ved at tilbyde fantastiske muligheder for diversitet til din portefølje og til at balancerer dine risikoer. Selv om præstationen af kronen har tendensen til at skygge euroen, fremmer de tætte politiske, økonomiske og finansielle bånd, af de to økonomier, brede spænd og hurtige svingninger, når den sammenlignes med andre Euro-krydsninger. Hvis du leder efter en middelstor risiko diversificering, så kan EUR/NOK parringen være perfekt for dig.

Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!