Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 2.03
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/NZD valutakombination er ikke bredt handlet udenfor New Zealand, men den har dog en niche plads at udfylde i den erfarne investors portefølje. Præstationen af parringen er afhængig af korrelationen af de to større verdensøkonomier: Eurozonen og New Zealand. De to er påvirket af mange ikke-relaterede faktorer og dette betyder at forholdet mellem disse valutaer ofte er uberegneligt og svær at forudsige. Disse faktorer gør kombinationen meget upassende for nye investorer, men i hænderne på professionelle kan den levere fortjeneste lige så store som risikoerne.

Tilføj den til din portefølje nu med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!