Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURNZD - Euro / New Zealand Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: 4.5508 PointsBytte Lang: -14.0467 Points
Lav: 1.64789SpÌnd MT5 flydendeHøj: 1.65328
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
10.46 (Local)
Closes in 5h 26m
Tokyo
08.46 (Local)
Opens in 0h 14m
London
23.46 (Local)
Opens in 8h 14m
New York
18.46 (Local)
Opens in 14h 44m

EURNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 2.10Gennemsnit: 2.74
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/NZD valutakombination er ikke bredt handlet udenfor New Zealand, men den har dog en niche plads at udfylde i den erfarne investors portefølje. PrÌstationen af parringen er afhÌngig af korrelationen af de to større verdensøkonomier: Eurozonen og New Zealand. De to er püvirket af mange ikke-relaterede faktorer og dette betyder at forholdet mellem disse valutaer ofte er uberegneligt og svÌr at forudsige. Disse faktorer gør kombinationen meget upassende for nye investorer, men i hÌnderne pü professionelle kan den levere fortjeneste lige sü store som risikoerne.

Tilføj den til din portefølje nu med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!