Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.60% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURPLN - Euro / Polish Zloty

Bytte Kort: 9.8699 PointsBytte Lang: -93.1877 Points
Lav: 4.67602SpÌnd MT5 flydendeHøj: 4.69651
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
19.14 (Local)
Opens in 38h 36m
Tokyo
17.14 (Local)
Opens in 39h 46m
London
08.14 (Local)
Opens in 47h 46m
New York
04.14 (Local)
Opens in 53h 16m

EURPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 27.90Gennemsnit: 29.70
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/PLN valutakombination er ofte et ideelt valg for dem som leder efter deres første handelstogt udover de fire store. Den forbinder to store økonomier, Eurozonen og Polen, der er en stÌrk korrelation mellem disse valutaer med Zloty, der ofte skygger prÌstationen af euroen. Passende for nye investorer og pü samme müde, den kyndige professionelle, er EUR/PLN parringen brillant for diversitet og balancering af handelsporteføljer.

Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!