Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 92.90Gennemsnit: 115.76
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/SEK valutaparring er ekstrem påvirket af forholdet af to større Europæiske økonomier: Sverige og Eurozonen. Som de fleste europæiske valutakrydsninger, er der en stærk korrelation mellem de to, på grund af deres tætte politiske, kommercielle og finansielle bånd. Kronen skygger ofte bevægelserne af Euroen, og værdien af de to i forhold til hinanden er sjælden svær at forudsige. Ideel for investorer der leder efter diversitet til deres porteføljer væk fra de fire store, denne valutaparring er almindeligvis relativ stabil og lavrisiko.

For at investere nu kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!