Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.60% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURSEK - Euro / Swedish Krona

Bytte Kort: -96.5015 PointsBytte Lang: -93.438 Points
Lav: 11.16682SpÌnd MT5 flydendeHøj: 11.22307
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
19.51 (Local)
Opens in 37h 59m
Tokyo
17.51 (Local)
Opens in 39h 9m
London
08.51 (Local)
Opens in 47h 9m
New York
04.51 (Local)
Opens in 52h 39m

EURSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 95.60Gennemsnit: 119.83
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/SEK valutaparring er ekstrem püvirket af forholdet af to større EuropÌiske økonomier: Sverige og Eurozonen. Som de fleste europÌiske valutakrydsninger, er der en stÌrk korrelation mellem de to, pü grund af deres tÌtte politiske, kommercielle og finansielle bünd. Kronen skygger ofte bevÌgelserne af Euroen, og vÌrdien af de to i forhold til hinanden er sjÌlden svÌr at forudsige. Ideel for investorer der leder efter diversitet til deres porteføljer vÌk fra de fire store, denne valutaparring er almindeligvis relativ stabil og lavrisiko.

For at investere nu kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!