Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.60% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURSGD - Euro / Singapore Dollar

Bytte Kort: -7.4805 PointsBytte Lang: -17.7171 Points
Lav: 1.42826SpÌnd MT5 flydendeHøj: 1.43770
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
03.08 (Local)
Opens in 6h 42m
Tokyo
01.08 (Local)
Opens in 7h 52m
London
17.08 (Local)
Opens in 14h 52m
New York
12.08 (Local)
Opens in 21h 22m

EURSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 10.90Gennemsnit: 14.06
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/SGD valutakombination er ikke bredt handlet udenfor Singapore, men den har dog stadig en større følgeskare. Parringen er ekstrem püvirket af korrelationen af to større verdensøkonomier: Eurozonen og Singapore. Traditionelt uberegnelig og svÌr at forudsige, kombinationen er ideel egnet for erfarne investorer med høj risikostÌrskel, med tilbuddet om potentiale for overskud sü store som den satsning der er nødvendig at tage.

Invester nu med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!