Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURTRY - Euro / Turkish Lira

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -245.919 PointsBytte Lang: -85.6421 Points
Lav: 19.45025SpÌnd MT5 flydendeHøj: 19.51543
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
18.39 (Local)
Opens in 15h 11m
Tokyo
16.39 (Local)
Opens in 16h 21m
London
07.39 (Local)
Opens in 0h 21m
New York
02.39 (Local)
Opens in 6h 51m

EURTRY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 46.50Gennemsnit: 151.33
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 TRY X USDTRY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/TRY valutaparring er ikke bredt handlet udenfor Tyrkiet, men har dog stadig en større følgeskare. PrÌstationen af kombinationen er ekstrem püvirket af korrelationen mellem to store globale økonomier: Eurozonen og Tyrkiet. Selv om den tyrkiske lire ikke korrelerer sü tÌt med euroen som mange af de europÌiske valutaer, skygger den ofte dens bevÌgelser, pü grund af det tÌtte finansielle og kommercielle bünd mellem de to beliggenheder. Et vidunderligt vÌrktøj for diversificering, kombinationen er passende for den erfarne investor.

For at tilføje EUR/TRY kombinationen til din portefølje, kontakt os nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!