Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 61.60Gennemsnit: 304.23
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 TRY X USDTRY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/TRY valutaparring er ikke bredt handlet udenfor Tyrkiet, men har dog stadig en større følgeskare. Præstationen af kombinationen er ekstrem påvirket af korrelationen mellem to store globale økonomier: Eurozonen og Tyrkiet. Selv om den tyrkiske lire ikke korrelerer så tæt med euroen som mange af de europæiske valutaer, skygger den ofte dens bevægelser, på grund af det tætte finansielle og kommercielle bånd mellem de to beliggenheder. Et vidunderligt værktøj for diversificering, kombinationen er passende for den erfarne investor.

For at tilføje EUR/TRY kombinationen til din portefølje, kontakt os nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!