Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 82.70Gennemsnit: 139.45
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/ZAR valutakombinationen er en mindre parring, dog har den stadig en større følgeskare. Forholdet mellem parret er meget påvirket af korrelationen af to større globale økonomier: Eurozonen og Sydafrika. Adfærden af kombination er ofte uberegnelig, da den finansielle status af de to økonomier, ofte er påvirket af mange divergente faktorer. På trods af at være volatil og svær at forudsige, giver parringen ofte muligheder for at opnå betydelig overskud, når den er placeret i erfarne hænder.

For at investere i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!