Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURZAR - Euro / South African Rand

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: 85.8638 PointsBytte Lang: -466.4365 Points
Lav: 18.06780SpÌnd MT5 flydendeHøj: 18.31320
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
14.15 (Local)
Opens in 43h 35m
Tokyo
12.15 (Local)
Opens in 44h 45m
London
03.15 (Local)
Opens in 52h 45m
New York
22.15 (Local)
Opens in 59h 15m

EURZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 82.70Gennemsnit: 164.47
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/ZAR valutakombinationen er en mindre parring, dog har den stadig en større følgeskare. Forholdet mellem parret er meget püvirket af korrelationen af to større globale økonomier: Eurozonen og Sydafrika. AdfÌrden af kombination er ofte uberegnelig, da den finansielle status af de to økonomier, ofte er püvirket af mange divergente faktorer. Pü trods af at vÌre volatil og svÌr at forudsige, giver parringen ofte muligheder for at opnü betydelig overskud, nür den er placeret i erfarne hÌnder.

For at investere i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!