Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

GBPAUD - British Pound / Australian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -7.5911 PointsBytte Lang: -3.7956 Points
Lav: 1.80840SpÌnd MT5 flydendeHøj: 1.81499
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
16.57 (Local)
Opens in 16h 53m
Tokyo
14.57 (Local)
Closes in 0h 3m
London
05.57 (Local)
Opens in 2h 3m
New York
00.57 (Local)
Opens in 8h 33m

GBPAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 1.50Gennemsnit: 2.33
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den GBP/AUD valutapar er ekstrem püvirket af korrelationen af to store globale økonomier: Storbritannien og Australien. SpÌnd er typisk større og marked bevÌgelser kan vÌre volatile. Selv om disse faktorer øger risikoen forbundet med kombinationen, tilbyder de ogsü betydelig belønninger for den kyndige investor. I erfarnes hÌnder er GBP/AUD parringen et ideelt trÌk vÌk fra de fire store, og et fantastisk vÌrktøj for diversificering.

For at tilføje kombinationen til din portefølje, kontakt os i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!