Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 1.30Gennemsnit: 1.64
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den GBP/AUD valutapar er ekstrem påvirket af korrelationen af to store globale økonomier: Storbritannien og Australien. Spænd er typisk større og marked bevægelser kan være volatile. Selv om disse faktorer øger risikoen forbundet med kombinationen, tilbyder de også betydelig belønninger for den kyndige investor. I erfarnes hænder er GBP/AUD parringen et ideelt træk væk fra de fire store, og et fantastisk værktøj for diversificering.

For at tilføje kombinationen til din portefølje, kontakt os i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!